Hannes Törnqvist, Julien Linda, Sam Dada, Herman Schmidt
Billy Svenske, William Nilsbeck
Avb: Murtaza Nazari, Benjamin Andersson

Bra spel av U-laget.
Det blev en trivsam em på Skogsängen när TIF tog emot Ryssby/Lagan. Båda lagen hade stundtals bra passningsspel och det skapades många chanser, framför allt från hemmalagets sida.
Torpa började i högt tempo och skapade stora ytor med sina löpningar. Spelet var riktigt bra och man fick även rejäl utdelning. Redan efter 21 minuter hade man gjort fyra mål, flera efter fina framspelningar, och matchen kändes avgjord. Tempot bedarrade i värmen och Ryssby/Lagan fick lite mer att säga till om. Dock var ställningen 5-1 i paus efter en stark halvlek av Torpa.
Ny reducering en bit in i andra och hemmalaget var lite bekväma. Dock hade man mycket boll men var lite ineffektiva. Segern var aldrig hotad och när Ludvig satte 6-2 på en fin frispark var den definitivt avgjord. I slutet kom även Billy med i målprotokollet och siffrorna spikades till 7-2. En stabil match av Torpa där alla 13 gör en fin insats. Lite extra omnämnande bör Julien få för fint mittfältsspel och Johannes som gör en fin comeback. Framåt hade Sam 1+3 och Herman 2+2, vilket är bra gjort. Även Billy gör en fin match och låg bakom mycket med sina många löpningar.
Ny match den 18:e när HiTs gästar Skogsängen.